Kam závod chceme směřovat v průběhu dalších let

Konopišťské triatlony byly vždycky vyhlášené, takže jak jsme uvedli v minulém článku, máme na co navazovat. Ještě nikdy jsme triatlon nepořádali, ale v našem týmu jsou zkušení organizátoři velkých sportovních akcí, které přinášíme několik let. Mohli jste se s námi setkat na Benešovském běžeckém festivalu, Konopišťské desítce, Novoročním běhu v Konopišti, cyklistickém silničním závodě Železný dědek, nebo seriálu cyklistických závodů pro děti do patnácti let, Čerčany BabyBikers, mtb závodě s dvacetiletou historií Mahacup a dalších našich sportovních akcí. Je toho fakt hodně, co máme za sebou.

Samozřejmě chápeme, že triatlon je trochu “jiný kafe”. Jsou to tři závody v jednom a to znamená připravit tři tratě. Navíc zajistit v dnešní automobilové době trať po silnicích, vyžaduje schopnosti na úrovni fakira Radžiho Tamila. 

První ročník bereme jako takový náš zkušební, abychom si vyzkoušeli logistiku organizace triatlonu. Ale musíme říci, že myslíme na ty dlouhé tratě ½ Ironmana nebo celého Ironmana, které se na Benešovsku také hodně jezdily. Naším snem je závod rozšířit na vícedenní triatlonový festival, který známe z velkých evropských závodů. Chceme pořádat oblíbený a atraktivní podnik nejen u závodníků, ale také u jejich doprovodu.

Nyní ale jdeme krok za krokem… od začátku v budování nové, skvělé, triatlonové akce